Informatie

Door gestandardiseerde werkzaamheden te automatiseren, hebben u en uw werknemers meer tijd om zich te richten op andere taken.
U kunt contact met ons opnemen om een analyse uit te voeren op uw bedrijfsprocessen en u aangeven waar u mogelijkerwijs een voordeel zou kunnen halen uit automatisering.

Voorbeeld :
Bedrijf A heeft een x aantal medewerkers op basis van een 0 uren contract.
Het bedrijf is enige tijd geleden overgestapt op een digitaal personeelsadministratiesysteem en vraagt de medewerkers dan ook om wekelijks via de mail het aantal gewerkte uren en de verrichtte werkzaamheden via de mail naar een teamleider te versturen.
Zodra de Teamleider de email ontvangen heeft, controleert deze de email en vertaalt de bewoording van de medeweker naar taakcodes en voert deze met de uren handmatig in het administratiesysteem in.
De Teamleider geeft aan dat hij gemiddeld een dag per week bezig is met het controleren en invoeren van taken in het administratiesysteem.

Omdat het uiteraard niet wenselijk is om medewerkers direct toegang te verlenen tot het personeelsadministratie is het mogelijk om een subsysteem op te zetten waarbij de medewerkers via een simpele webinterface voorgeselecteerde taken/projecten kunnen selecteren die gelinkt zijn aan de codes in het administratiesysteem.
Na invoering van dit systeem besteed de Teamleider nog maar 1 uur per week aan het controleren van de ingevoerde gegevens, en heeft nu meer tijd om zijn teamleden te ondersteunen.

Mogelijkheden

Uurtarief

Ons standaard uur tarief vindt u hier

€ 64.95 p/u

Het Proces

1. Vragenlijst

Na uw bestelling vult u een vragenlijst in, waarmee wij een eerste indruk krijgen van uw behoeften.

2. Intakegesprek

Hierna nemen wij contact met u op om de vragenlijst te bespreken en uw verdere behoeften vast te stellen.

3. Offerte

Op basis van de door ons vastgestelde behoeften, maken en versturen wij u vrijblijvend een offerte.

4. Acceptatie

Zodra u de offerte geaccepteerd heeft, bespreken wij de verantwoordelijkheid en oplevermomenten.

5. Schetsen

Nadat uw behoeften in kaart gebracht zijn, maken wij één of meerdere schetsen, welke wij met u bespreken en aanpassen.

6. Ontwikkeling

Als u tevreden bent met de schets, dan begint het echte werk. Het door u gekozen ontwerp, wordt nu door ons ontwikkeld en ingericht.

7. Testen

Zodra de ontwikkeling klaar is, heeft u de mogelijkheid om alle functionaliteiten te testen, en lossen wij eventuele problemen voor u op.

8. Oplevering

Nadat u akkoord gegeven heeft, wordt het ontwerp volledig aan u overgedragen. U kunt ervoor kiezen om een support contract af te sluiten voor het opgeleverde systeem.

Klik op bestellen om een offerte op te vragen. Bestellen »